DatabeatOMNI logo

Registrer ny konto | Glemt passordet?

Prøv DatabeatOMNI helt gratis

Har du allerede registrert deg?

DatabeatOMNI logo

Logg inn

Barnehage publiserer eget innhold med DatabeatOMNI

Travle foreldre informeres raskt

Skrevet av Irene Mårdalen 7. August 2017

Tjuvholmen barnehage i Oslo vil informere travle foreldre når de henter og leverer ungene. Det får de til, takket være DatabeatOMNI og infoskjermer.

Foreldre som henter og leverer i barnehagen har det travelt. Samtidig har de fleste et stort behov for å få informasjon om hverdagen til sine små.

Tjuvholmen barnehage har løst det ved å installere infoskjerm ved inngangspartiet, et sted foreldrene er to ganger daglig

– På skjermen viser vi informasjon om hvem som er vikarer, hva slags planer vi har, lunsjmenyen og planleggingsdager. Det fungerer utmerket, sier daglig leder Eva Sand i Tjuvholmen barnehage.

Slik bruker barnehagen DatabeatOMNI

  • Skjermene henger der foreldrene leverer og henter barna.
  • Innholdet gir informasjon til foreldrene om hvilke planer barnehagen har, hva som er til lunsj og når det er planleggingsdager.

Enkelt å bruke

Hun er spesielt fornøyd med at hun ikke måtte lære nye verktøy for å produsere og publisere innhold på skjermene.

Programvaren DatabeatOMNI har hun installert på sin egen PC. I tillegg bruker hun PowerPoint for å lage slides med den informasjonen hun ønsker å spre.

– Programvaren er enkel og tidsbesparende å bruke. Jeg legger inn tekst og bilder i en Powerpoint-presentasjon og klikker på en knapp hvor jeg publiserer presentasjonen til skjermen. Jeg tror det skal mye til å gjøre det lettere og raskere, sier Sand.