DatabeatOMNI logo

Registrer ny konto | Glemt passordet?

Prøv DatabeatOMNI helt gratis

Har du allerede registrert deg?

DatabeatOMNI logo

Logg inn

Tusenfryd har skjermer ved billettsalget

DatabeatOMNI fordi det er enkelt

Skrevet av Irene Mårdalen 10. August 2017

Spanske eiere påla Tusenfryd å kjøpe infoskjermer. IT-ansvarlig valgte DatabeatOMNI – fordi det er enkelt.

Når du står i køen for å kjøpe billetter på Tusenfryd, får du informasjon om priser på to digitale skjermer over lukene. Innholdet produseres i Power Point – og publiseres takket være programvaren DatabeatOMNI.

Lett valg

Driftssjef Eirik Viddal Vartdal er ikke i tvil om at DatabeatOMNI er det beste verktøyet for publisering på digitale skjermer. (Foto: Bo Mathisen)

I 2014 – da IT-anvarlig Eirik Viddal Vartdal – fikk beskjed av sine spanske eiere Parques Reunidos – om å installere digitale informasjonsskjermer – kontaktet han Databeat umiddelbart.

Vartdal hadde tidligere jobbet med en programvare som var for komplisert. Han ønsket en løsning som var enkel å lære og lett å bruke.

– Jeg kjente en av selgerne i Databeat fra tidligere og visste at firmaet leverer gode løsninger og er til å stole på. Valget var derfor enkelt, sier Vartdal.

 

Skreddersyr innhold

Det endte med foreløpig to skjermer over billettlukene. De inneholder informasjon om priser, spesielle tilbud, reklame for nye attraksjoner og små videosnutter fra parken.

Avdelingsleder Victoria Olsborg produserer og publiserer innhold på DatabeatOMNI. – Superenkelt, sier hun. (Foto: Bo Mathisen)

Ved anledninger hvor firmaer leier hele parken, legger avdelingsleder Victoria Olsborg og andre inn informasjon skreddersydd for kunden. I alt er det fire ansatte som har fått opplæring i DatabeatOMNI.

– Det er superenkelt å bruke. Vi produserer innholdet i Power Point og publiserer direkte derfra. Mer brukervennlig kan det neppe bli, sier Olsborg.

Sparer tid og penger

Vartdal er overbevist om at de sparer tid og penger ved å bruke digitale skjermer.

– Før var våre priser statiske. Nå endres de hele tiden. Med trykksaker betyr det mye jobb. Digitalt er det gjort på få minutter. I tillegg slipper vi irritasjon når noe er skrevet feil. Det er enkelt å rette opp i DatabeatOMNI.

Slik bruker Tusenfryd digitale skjermer

  • Viser priser – prisene varierer gjennom sesongen.
  • Viser små videoklipp fra parken.
  • Viser nye attraksjoner.
  • Skreddersyr innhold for kunder som leier hele parken.

Planlegger flere skjermer

Vartdal planlegger flere skjermer både på Tusenfryd og i Bø i Sommarland, som også eies av det spanske selskapet.

– Det er utvilsomt kostnadseffektivt. Jeg ønsker derfor skjermer blant annet på spisestedene. I tillegg ser jeg for meg å bruke det ulike steder i parken for eksempel i veikryss, som underholdning og kanskje vise kart over området.